21 Mart 2012 Çarşamba

Nasıl konuşması için bir kadın yaklaşım.

Ne öğreneceksiniz başarı için kendinizi kurmanın zaman konuşması için bir kadın yaklaşıyor gelir temelidir. Amacıyla bu kendinizi rahat olması çalışmaya. Hatırlıyorum artıklık mükemmelliği ve onun küçük şeyler anahtarı sayısıdır. 

Bu ne ihtiyaç vardır: 

Kendine güven 

Thesauras 

Net Görünüm 

Hayalci olun

Sense of humor 

1. Marka göz teması ilk. Bunu yapmanın kolay yolu görme onu dizi halinde çalışıyor gibi (dont look) yolunuzu kolay olduğunu. Onu doğal içgüdüsü size doğru bakmaktır. 

2. Senin önce aslında onun yolunda hareket yapmak ne söyleyeceğini düşünün. Kafanızda bir prova. 

3. Eğer) göz teması, sırıtış biraz (DONT DO IT OVER yaptı, ve onun yolunda yaklaşım başlar. Eğer göz teması yapmak daha hiç emin o yaklaşıyor olabilir başkası için aramıyorum olun. 

4. Kendinizi tanıtan başlayın. Ne yaptığını ve bir soru içine başlamak için dahil etmeye çalışın dikkat edin. diye kısa bir süre sonra kendini tanıtmak gerekir. 

5. Ona konuşuyor, ve her o söyleyeceklerini de intrested göz ile göz teması tutun. Laid back bakın ve rahat olarak onun aynı şekilde hissettirecek, ve o konuşmayı inşa etmeye çalışırken neden bahsettiğini's hakkında ona sorular sorun. 

6. Sanki oturup ve daha önce ne konuşuyorduk görüşmek istiyor Eğer ayakta onu sorun. Sanki bir içecek istiyorsanız Eğer bir yere onu sormak resmi. Uzak bir yere genel bulunduğu hiç bir ortam olabilir oturmak bak. 

7. Sonra söyle conversating yapılır onu gerçekten ve onu şirket zevk onu tekrar görmek isterim. Eğer bu adımı yine karşılamak için iletişim bilgi alışverişinde istesin yaptı. 

İpuçları: 

Bir mizah anlayışı var 

TÜM YOLLARI derli toplu bir görünümü var 

TÜM YOLLARI iyi (farklı kolonya üzerinde Kokunu memnun kadar deneyin) kokusu. 

Thesauras, edin yükseltmek için kendinizi akıllı ses olun. 

Göz teması anahtarıdır. 

Titreşimle cep telefonu kullanın telefon çalması motivasyonu düşürür. 

ASLA bir kadın sanki başka biri ile bir konuşma yapan yaklaşım. 

ASLA kendiniz hakkında ayrıntıya girmeyin. 

Sürece annenizin ASLA başka bir kadın getirmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder