21 Mart 2012 Çarşamba

Leica Sistem GPS900 GNSS, Build Mobile yazılım ile artık daha pratik!

Leica Sistem GPS900 GNSS, Build Mobile yazılım ile artık daha pratik!
Leica Türkiye System GPS900 GNSS GPS CORS RTK GSM Modül GSM Modem GFU24 Viva GPS
Küçük bütçeyle büyük hedefler;
Leica GPS 900 Sistemi, Leica Geosystems'in kanıtlanmış GPS/GNSS teknolojisini kullanır. Leica RX 900c renkli ekran kontrol ünitesi ve jalon üstü Leica ATX900 GG GNSS antenden oluşan GPS 900, RTK gezici tek kişilik aplikasyon ve topoğrafik işler için idealdir. Esnek, kullanımı kolay onboard yazılımıyla Leica GPS900, inşaat ve drenaj işleri, güzergah aplikasyonu, topoğrafik ve son durum ölçümleri gibi, pek çok iş için ideal çözümü sunar. Tek kişinin kendi başına GPS900'ü kurması ve kullanması oldukça kolaydır.
BAZ / KONTROL HATTI Hat ve kurplara (yay) göre aplikasyon ve kontrol. Ofsetleri ve yükseklikleri girin. Kontrol / Referans hatları, harita görüntüsü kullanılarak belirlenebilir. Yapılar, drenaj, inşaatlar, lokal yol çalışmaları vb. için idealdir.
APLİKASYON için idealdir.
APLİKASYONAplikasyon programı ile, koordinatı belli noktaları ve dijital arazi modelleri kullanarak aplikasyon yapabilirsiniz. (DTM).Harita ekranında, noktaların görüntüsünü, grafik ekrandan takip edebilirsiniz.
TOPOĞRAFİK ÖLÇÜM (ALIM)Noktaları kodlu ya da kodsuz olarak kaydedip, alım yapabilirsiniz. Ayarlarınızı yapın ve noktları otomatik ölçün. Ölçümleri geniş grafik ekrandan izleyin. Detay alım için Ölçüm programını kullanın.
KULLANIMI KOLAY
Leica GPS 900'ün kullanımı kolaydır. GPS 900 gezicisi oldukça hafiftir ve operatörün yorgunluğunu azaltacak biçimde tasarlanmıştır. Grafiksel onboard yazılımı 1/4 VGA dokunmatik ekran kullanılarak kolaylıkla çalıştırılabilir. İmport ve export işlevselliği cihazın Leica Builder, Flexline, TPS1200 ile uyumlu çalışmasına olanak sağlar.
GNSS Teknolojisi Artık ultra doğruluklu hem GPS hem de GLONASS'ı destekleyen GNSS (Küresel Navigasyon Uydu Sistemi) ölçüm motoru ile yanlızca GPS'ten %100'e kadar daha fazla uydudan faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder