8 Nisan 2011 Cuma

Çekici bir kadına Nasıl yaklaşılmalıdır?

Yaklaşan çekici bir kadın, erkeklerde stres , sinir ve yüksek kalp çarpıntısına neden olabilir. Bu anlaşılabilir. Orada mümkün reddedilme ihtimali için kendinizi söndürme ihtiyacı duyuyoruz.  Hayatımız boyunca yaşadığımız dar kalıplar bizlere bazı komutlar yollar. Bizler asla bir şeyi başaramayacağınızı düşünürüz. Olmak istediğimiz şeyler bizler için birer hayalden ibarettir. Diğerleri ile aynı olmanın zor olduğunu düşünürüz. Başarı şansı herkes için eşittir. Gözardı ettiğimiz bir konu olarak bunu aklınıza getirmelisiniz.  Çekici bir kadına yaklaşımı öğrenmek için okuyunuz ve uygulayınız. 

1. Dolaysız olun. bizler genellikle ne olmak ya da ne yapmak istediğimiz konusunda radar gibi oradan oraya döner kararsız kalırız.  Ama bir kadın ne zaman onu almaya çalışıyoruz bunu biliyor. En iyisi onunla önyargısız olmaktır. 

2. Ona telefon numarası veya e-posta adresini sorun. Zaman zaman sahip olma şansınız var ise ona daha fazla konuşmak istiyorsanız ona söyleyin. 

3. Kendini toplam güven var. Eğer kendinizi emin olduğunuzda Bu kadınla resonates. Onu bir kalem ve kağıt ona telefon numarasını yazmak için verin. Bu gösterir ki sana bunu vereceğiz emin olabilirsiniz. 

4. Gösterin kendiliğinden görünen olmadan aşırı heyecanlıyım. Bu komik sesler, ancak pratikte kendiliğinden olma. Görünmesini istiyorsanız düzgün ve güvenli zaman onun sizi "run". 

5. Onun eylemleri ve güven ve görüşme ayarlayarak cevap vererek samimi olun. Ona ancak Dinle onu popo öpmek yoktur. Ona dikkat samimi olmak arasında bir fark ve hareket değmez. Sen onu gülümseme Haydi. 

6. Bir nokta yapma gibi eğer yoldan çıkmak değil mi onu yaklaşım. Gibi bir çaba onunla konuşmak için Eğer görünse de, umutsuz görünüyor edeceğiz. Bu çaba bilin cesareti aynı değildir. Kendine "çalıştırmak için" haline pütürlü çalıştırabilirsiniz Onu olarak size izin vermeyin onu, bunu yapmak görmek uzun. 

İpuçları: 

Düz Kalk. İyi bir duruş kazanmış olduğunuz gösterir. 

Övgü ile çekici kadın duş yapmayın. Bu gibi size hak ettiğiniz göz yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder