8 Nisan 2011 Cuma

Bir kadın önünde çekici görünebilmek için neler yapılabilir?

Yanlızsınız ? Bir kız arkadaşı mı arıyorsunuz? Ne kadın, ne kadınlar konuşmam, ne ilk tarihte yapmak görüşmek üzere çok sayıda makale bulunmaktadır. Önce, aslında bir kadın yerine ne için Ancak, çok az malzeme. Sen gaz bir araba değil, ve su getiren olmadan Büyük Kanyon sizi de değil zam. Neden ilk tarihte hazır olmadan gitmek gerekir? Büyük başarı şansınızı arttırır ilk adımlar atılmaktadır. 

Bu ne gereken: 

Bir Telefon 

Bilgisayar / Çevrimiçi Bağlantı 

Defter ve Kalem 

Güven 

İyi dinleme becerilerini 

Bir Kredi Kartı Yüksek Sınırı ile (Sadece şaka!) 

1. Sizin gardırop yükseltin. , Size bir kadın almak elbise alışveriş ne zaman yapacaksın. Kadınlar ne iyi bir adam üzerinde görünüyor biliyor, onlar ne satın almak için iyi bir öğüt vereceğim. Bu kadını tanıyor gerçekten gibi anlatır "Ben sadece arkadaş olmak istiyorum"? Şimdi ona bir arama vermek zamanıdır. 

2. Daha pişirmeye. Çok kolay ve başta sadece yönergelerle's. Hiçbir maliyet iyi tarifler çevrimiçi bir sürü alabilirsiniz. Tarih için yemek varsa, kesinlikle başka erkekler uzak duracak. 

3. Kadınlar her şeyin düzeltebilirim çocuklar seviyorum. Yani küçük bir araba tamir hakkında daha fazla bilgi edinin. Bir uzman olmak için, yok ama temellerini öğreneceksiniz. Ne zaman güzel bir kadın, yolun yan tarafında düz bir lastik ile yolda olabilir bilemezsiniz. Eğer nasıl onu kuyruk ışık düzeltme bilmiyorum ve o kadar kendisi yapıyor, bitirir veya bunu yapmak için bir erkek arkadaş elde Ayrıca, eğer çıkıyor birisi son yaptığınızda, aptal gibi görünecektir. 

4. Daha fazla donanım belirleme hakkında daha fazla bilgi edinin / bilgisayar yazılım sorunları. Eğer onun bilgisayar çöker veya yavaş, onu kurtarmak için gelip çalışır. O büyük takdir bu. 

5. Bir egzersiz rejimi koruyun. Sen edeceğiz ve kendiniz hakkında daha iyi hissediyorum. Ayrıca eğer bu fiziksel uygun bir kadın çıkıyor sonuna kadar yapmak, o Onunla soluksuz almadan spor faaliyetleri yapabileceğiniz gerçekten takdir edeceklerdir. 

6. Önce, akılda bu size zaman yüz yüze tanışmak bahsettik şeyleri hatırlamak önemlidir tutmak bir kadın diyorlar. Telefon görüşmeniz sırasında, onun ailesi hakkında, onun çıkarlarını, Onu sever ve dislikes belirtilir. Size sarılarak sohbete kayıt yapın! Ancak, bir dizüstü bilgisayar ve telefon yakın kalem, saklamak ve bunları hatırlamak gerekir düşünüyorum şeyler hakkında notlar alın. Böyle iyi bir dinleyici demektir! 

7. Ne zaman son olarak, sizin muhtemel tarih hakkında konuşmak konuşmak için bazı ilginç şeyler var. İyi bir konu hakkında konuşmak için bir seyahat. Yerlerde size oldum hakkında konuşun ve ziyaret etmek istediğiniz yerler. Bu düşünce iyi bir çerçeve içinde olacaktır. Eğer ißler, o size bu yer için seyahat son Mayıs! 

İpuçları: 

Bir eğlence dergisi alın ve ilk tarihte yapmak iyi fikir edinebilirsiniz online görünüyorsun. "Daha" akşam yemeği ve daha ilginç bir film yap. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder